Sint Anthonis
Molenstraat 2a
T (0485) 38 22 72

Overloon
Baansestraat 6c
T (0478) 64 24 75

 Volg ons op            Bezoek op facebook

Fysiotherapie en sport: voor preventie en herstel

Hoe sportief u ook bent, een blessure kan iedereen oplopen. Dan is het goed om te weten dat wij u helpen om zo snel mogelijk weer uw sport op te pakken. We nemen de tijd voor uw verhaal en brengen uw klachten in kaart. Dan gaan we gericht aan de slag. We behandelen blessures aan alle spieren en gewrichten. We richten ons op herstel, of trainen juist de lichaamsdelen die nog wel belastbaar zijn. Zo voorkomt u een nieuwe blessure op een andere plaats. U krijgt tips en adviezen om het ontstaan van een blessure in de toekomst te verkleinen.

Soms is alleen behandelen niet genoeg. Dan willen we meer weten over de oorzaak van uw klachten. Echografie helpt daarbij. Hiermee kunnen we uw spieren, banden, botten, slijmbeurzen en zenuwen bekijken en we krijgen hiermee meer informatie over de oorzaak. Die informatie is weer de basis voor effectieve behandelmogelijkheden.

Wilt u graag bewegen en voelt u zich prettig bij deskundige begeleiding en kleine groepen? We bieden verschillende mogelijkheden voor het trainen in kleine groepen.

_______________________________________________________________________________________________

Teamleden

 Stef en Mylène houden zich bezig met fysiotherapie en sport.